Home » rondreis Argentinië

rondreis Argentinië

door janbeheer

ARGENTINIE

Vakantie

In Argentinië

Ben jij op zoek naar een rondreis door Argentinië, of wil jij je vakantie doorbrengen in dit geweldige land in Zuid-Amerika? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Jan Reizen streven wij ernaar om onze klanten het echte Argentinië te laten ontdekken en beleven. Daarom zoeken wij samen met jou wat het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Wij willen graag verder gaan waar een ander stopt en vinden het leuk om buiten de gebaande paden te denken! Als jij dit ook leuk vindt, dan komen wij graag met jou in contact om jouw wensen voor een reis naar Argentinië samen door te nemen!

gastronomie Argentinië
Argentinië rondreis
vakantie Argentinië

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij vinden op alles wat!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP- EN TIJDENS JOUW REIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

En unión y libertad!

Buenos Aires, Salta en/of Ushuaia?

Een vakantie in Argentinië kan op veel verschillende manieren. Uiteraard heeft het de metropool Buenos Aires, maar daar stopt het zeker niet. Je kunt ervoor kiezen om naar het zuiden af te reizen, waar Argentinië de meest zuidelijke plek ter wereld heeft: Ushuaia, dat grenst aan de zuidpool. Maar je kunt er ook voor kiezen om een andere kant van Argentinië te ontdekken en zelf met de auto vanuit de wijnstreek Mendoza door de Andes naar Cafayate te rijden en te eindigen in het schitterende Salta. Naast dat dit een schitterende route door de natuur is, word je ook verwend met de uitstekende gastronomie en wijnen die deze streek te bieden heeft.

vakantie buenos aires
Nationale Identiteit

Argentijnse cultuur

Argentinië kent een trots volk en heeft haar eigen cultuur. Zo is het waarschijnlijk wel bekend dat de tango een van de culturele eigenschappen van Argentinië is, met als tango hoofdstad Buenos Aires. Een tango show mag dan ook niet ontbreken op de reis, vinden wij. Daarnaast zijn Argentijnen gek op voetbal. Het merendeel van de bevolking is rooms-katholiek, maar op straat in Buenos Aires hoor je vaak dat voetbal hun echte geloof is. Ook houden Argentijnen van een goed stuk vlees, dat ze vaak zelf bereiden op de barbecue. Een leuk weetje is dat een Argentijn zijn barbecue niet aansteekt met aanmaakblokjes, maar met papier en zonnebloemolie.

tango Argentinië jan reizen

Enthousiast geworden?

Wij horen heel graag van jou! Neem contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

"In eenheid en vrijheid"

uniek aanbod

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons