Home » Costa Rica reizen

Costa Rica reizen

door janbeheer
Jungle tours

Op avontuur in Costa Rica

Wil je al raftend kennismaken met het Costa Ricaanse oerwoud en 's ochtends wakker worden van al die verschillende dierengeluiden om je heen?

Dit kan! Bij Jan Reizen vinden wij het leuk om van de gebaande paden af te gaan en op zoek te gaan naar ons gevoel en ervaringen. Zo ook in de jungle. Overnacht in een (luxe) lodge midden in het oerwoud en ga op avontuurlijke activiteiten zoals canyoning en canopy. Of kies voor rust met een lekker boek in de hangmat en geniet van al het moois om je heen. Jij bepaalt!

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij weten op alles wat!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP- EN TIJDENS JOUW REIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

costa rica met jan reizen
jan reizen amazone
Pura Vida

Reizen Door Costa Rica

Costa Rica is dus een geweldig land voor mensen die van avontuur en natuur houden. Het land heeft uitgestrekte regenwouden, stranden, vulkanen, bergen en natuurlijk een grote diversiteit aan wilde dieren. Het leent zich dan ook perfect om zelf doorheen te reizen. Stel samen met ons jouw favoriete rondreis samen, of laat je door ons verrassen.

Naast het feit dat de Costa Ricanen, ook wel Ticos genoemd, erg gastvrij zijn, staat het land bekend als een van de veiligste en meest stabiele landen in de regio. Het motto van de Tico is dan ook "Pura Vida", wat "puur leven" betekent.

Relax, take it easy

Strand & Costa Rica

Verder kent Costa Rica ook vele stranden, zoals het strand van Tamarindo, dat aan de Stille Oceaan ligt. Hier kun je heerlijk ontspannen in een van de vele boutique hotels, of kun je je even terugtrekken in alle luxe na alle avonturen die je al hebt beleefd.

Wij horen dan ook heel graag wat jou wensen en ideeën zijn over Costa Rica en komen graag vrijblijvend met jou in contact!

costa rica jan reizen

Meer weten over Costa Rica?

Wij horen heel graag van jou! Neem contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

"pura vida"

groot aanbod