Home » Dominicaanse Republiek vakantie

Dominicaanse Republiek vakantie

door janbeheer

DOMINICAANSE REPUBLIEK

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto?

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP- EN TIJDENS JOUW REIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

vakantie dominicaanse republiek
Vakantie

DOMINICAANSE REPUBLIEK

Ben jij op zoek naar een vakantie in de Dominicaanse Republiek en wil je wat anders beleven dan wat je bij de reguliere touroperators kunt vinden? Dan kunnen wij jou helpen!

Bij Jan Reizen gaan wij namelijk verder waar een ander stopt en vinden wij het leuk om buiten de gebaande paden te denken! Wij bieden verschillende vakantiemogelijkheden aan voor de Dominicaanse Republiek waaronder het beste van de Dominicaanse Republiek, waarbij je zelf met eigen auto op avontuur gaat langs de hoogtepunten van het eiland.

Fijn om misschien te weten is dat je een eigen locale SIM kaart van ons mee krijgt, zodat je altijd diegene kunt bereiken die je nodig hebt, zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Je kunt je geld tenslotte beter aan iets anders benutten.

Glamping dominicaanse republiek
Cabarete vakantie dominicaanse republiek
rondreis dominicaanse republiek
Jij bepaalt je eigen weg!

Van Glamping tot boutique hotels

Uiteraard weten wij alles van dit land en kunnen wij van A tot Z een mooie vakantie voor jou samenstellen. Maar nog leuker vinden wij het als we dit samen doen. Ben je avontuurlijk ingesteld en lijkt het je wat om in een tent aan het strand van de Dominicaanse Republiek te slapen? Of om in de buitenlucht naar de ontelbare sterren aan de hemel te kijken met het geluid van de velen dieren en volgels op de achtergrond? Of vind je het juist heerlijk om tijdens je vakantie verwend te worden en van alle gemakken te worden voorzien? In beide gevallen kunnen wij jou helpen met een vakantie Dominicaanse Republiek en denken wij graag met je mee!

luxe hotel dominicaanse republiek
Nationale Identiteit

Bachata, Rum & cultuur

Wanneer je op het eiland bent, is het onze wens om onze klanten het echte leven te laten zien, ook in de verschillende activiteiten die wij aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leren van bachata dansen in Santo Domingo. Of misschien heb je geluk en treedt de nationale volkszanger Juan Luis Guerra wel net op in de buurt. Of ga je liever rum proeven en bezoek je een plaatselijke sigarenfabriek? Wat er ook is, wij horen graag wat je wensen zijn en passen het aanbod daarop aan!

Blijf daarom geen vreemde en neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij jouw wensen beter in kaart brengen en gezamenlijk onderzoeken of reizen met Jan Reizen iets voor jou is.

vakantie dominicaanse republiek

Enthousiast geworden?

Wij horen heel graag van jou! Neem contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

"'Dominican Republic has it all!"

uniek aanbod