MIDDEN AMERIKA

“Verzamel momenten, geen dingen”

vakantie oaxaca

Avontuur in Mexico

Een avontuurlijke autorondreis door Mexico biedt een perfecte mix van cultuur, natuur en adrenaline. Bezoek de oude Maya-ruïnes, rijd door de kleurrijke dorpen en geniet van de prachtige stranden. Proef ook het lokale eten door bijvoorbeeld een kookcursus te doen en ervaar de levendige sfeer van Mexico City. De cultuur leren kennen en avontuur gaan hier hand in hand.

tropicalriverslodge

"Pura Vida" en Costa Rica

De Pura Vida-levensstijl is een kenmerk van Costa Rica en betekent "puur leven" of "het goede leven". Het omvat vriendelijkheid, positiviteit en ontspanning. Het is een manier van leven die wordt weerspiegeld in de adembenemende natuur, de prachtige stranden en het ecotoerisme van Costa Rica. Wil jij echt iets anders? Iets speciaals? Dan gaan we naar Costa Rica kijken!

guatemala jan reizen

Guatemala & Belize

Ontdek het onontdekte Centraal-Amerika: verken de verborgen parels van Guatemala en Belize naast het bruisende Mexico. Hier ontdek je de fascinerende Maya-cultuur en geniet je van prachtige natuurlijke schoonheid. Deze rondreis biedt een geweldige combinatie van oude Maya-ruïnes, jungle-avonturen en tropische stranden.

wc op costa rica

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wil je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij hebben overal een antwoord op!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Ik maak gebruik van mijn eigen netwerk, put uit mijn persoonlijke ervaringen, en ken de beste plekken op het internet.

ONTZORGD VOOR EN TIJDENS JOUW REIS

Ben je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na je reis!

Durf van de begaande paden af te gaan

Centraal-Amerika leent zich bij uitstek voor een onvergetelijke vakantie, of je nu kiest voor een zonovergoten en relaxte chillvakantie aan het strand of voor een avontuur dwars door Mexico of Costa Rica. Het kan er allemaal. Bij Jan Reizen willen wij jou hierbij helpen. Met onze partners in de landen van herkomst ben je te allen tijde in goede handen en kun je ongestoord doen waar het echt om gaat: genieten van onvergetelijke ervaringen.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons