EUROPA

“Waarom ver weg, als het ook dichterbij kan”

marquez de riscal hotel

Reis door Noord-Spanje

Een autorondreis door het prachtige Noord-Spanje langs plekken als San Sebastian, Bilbao, Santander, Burgos en het waarschijnlijk wat minder bekende Gijón. Geniet van culinaire hoogstandjes en van het surfen op de hoge golven in de baai van Biskaje. Wil je meer informatie over deze regio? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Portugal vakantie

Viagem por Portugal

Een vakantie in Portugal is wat ons betreft altijd een goed idee, want dit land heeft veel te bieden. Met haar hoofdstad Lissabon kun je al een week vullen. Maar wij willen graag meer zien. We verblijven een paar dagen in Lissabon en reizen dan met de auto verder naar het zuiden, waar je kennismaakt met de Algarve. Heb je interesse in een Fly & Drive vakantie?

Frankrijk - Jan Reizen

Schitterend Frankrijk

Een unieke kampeervakantie in Frankrijk biedt de mogelijkheid om te genieten van het prachtige Franse platteland en de pittoreske dorpjes, terwijl je ontspant en geniet van de Franse gastronomie en wijnen. Met veel campings en kampeerterreinen verspreid over het hele land, is er altijd een perfecte plek te vinden voor een vakantie in de buitenlucht.

Rondreis Italië - toscane

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wil je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij hebben overal een antwoord op!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Ik maak gebruik van mijn eigen netwerk, put uit mijn persoonlijke ervaringen, en ken de beste plekken op het internet.

ONTZORGD VOOR EN TIJDENS JOUW REIS

Ben je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na je reis!

EUROPA HEEFT ZOVEEL MOOIS!

Reizen in Europa biedt de mogelijkheid om te genieten van een rijke culturele geschiedenis en een diverse keuken, van de majestueuze bergen in de Alpen tot de prachtige stranden aan de Middellandse Zee. Het ontmoeten van mensen uit verschillende landen en culturen kan ook een verrijkende ervaring zijn en je horizon verbreden. Bovendien zijn er talloze Europese steden die bekendstaan om hun architectuur, kunst en mode, wat het tot een geweldige plek maakt om te ontdekken en te leren.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons