EUROPA

“Waarom ver weg, als het ook dichterbij kan”

marquez de riscal hotel

Reis door Noord-Spanje

Een autorondreis door de prachtige Noord-Spanje met plekken als San Sebastian, Bilbao, Santander, Burgos en het waarschijnlijk wat minder bekende Gijón. Geniet van culainaire hoogstandjes en van surfen op de hoge golven in de baai van Biskaje. Wil je meer info over deze regio? Kom met ons in contact en wij helpen je graag verder!

Portugal vakantie

Viagem por Portugal

Een vakantie in Portugal is wat ons betreft altijd een goed idee, want wat heeft dit land veel te bieden. Met haar hoofdstad Lissabon zou je alleen al een week kunnen vullen. Maar wij zien graag meer. Verblijven een paar dagen in Lisboa, en pakken dan de auto verder naar het zuiden waar je kennis maakt met de Algarve. Interesse in een Fly & Drive vakantie?

Frankrijk - Jan Reizen

Schitterend Frankrijk

Een unieke campeervakantie in Frankrijk biedt de mogelijkheid om te genieten van het prachtige Franse platteland en de pittoreske dorpjes, terwijl je kunt ontspannen en genieten van de Franse gastronomie en wijnen. Met veel campings en kampeerterreinen verspreid over het hele land, is er altijd een perfecte plek te vinden voor een vakantie in de buitenlucht.

Rondreis Italië - toscane

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto?

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP- EN TIJDENS JOUW REIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

EUROPA HEEFT ZOVEEL MOOIS!

Reizen in Europa biedt de mogelijkheid om te genieten van een rijke culturele geschiedenis en een diverse keuken, van de majestueuze bergen in de Alpen tot de prachtige stranden aan de Middellandse Zee. Het ontmoeten van mensen uit verschillende landen en culturen kan ook een verrijkende ervaring zijn en je horizon verbreden. Bovendien zijn er talloze Europese steden die bekend staan om hun architectuur, kunst en mode, waardoor het een geweldige plek is om te ontdekken en te leren.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!