WINTERSPORT

“Sorry, can’t stay! The mountains are calling.”

wintersport met jan reizen

Skivakantie in de Dolomieten

Voor sommigen nog een onontdekt stukje in Europa. In het noorden van Italië vind je de robuuste Dolomieten, waar je, naast geweldige pistes, ook kunt rekenen op meer zonuren dan bijvoorbeeld aan de noordkant van de Alpen. Ik vertel je heel graag meer over deze geweldige regio en haar uitstekende skigebieden.

IMG_4132

Wintersport met de hele familie

Er is niets zo fijn als met de kinderen op vakantie gaan! Maar ze kunnen nog niet (zo goed) skiën, dus hebben wij zelf wel vakantie? Natuurlijk! Als kind van skiënde ouders en voormalig skileraar, praat ik jullie heel graag bij over de talloze mogelijkheden voor wintersport met (jonge) kinderen.

wintersport franse alpen

Uitgestrekte Skiegebieden in de Franse Alpen

Waar Oostenrijk bekend staat om haar gezellige après-ski, staat Frankrijk vooral bekend om het oneindige skiën. Door haar uitgestrekte gebieden is het er vaak minder druk dan bijvoorbeeld op de Oostenrijkse pistes, en mede daarom is deze kant van de Alpen ideaal voor de kilometervreters onder ons!

Skivakantie Italië

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto?

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP RONDREIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

Neem contact met mij op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons