OVER JAN REIZEN

HOLA, IK BEN JAN

Een ontzettend reislustige man, die achter zijn passie is gegaan door mensen te helpen met het vinden van onvergetelijke reiservaringen! Met mijn 33 jaar, op het moment van oprichting, heb ik al heel wat van de wereld mogen zien en vind ik het heerlijk om steeds weer meer te ontdekken. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen lachend en blij te zien en daar doe ik dan ook extra mijn best voor.

Naast het feit dat ik, mede dankzij mijn ouders, al veel heb mogen reizen, ben ik ook afgestudeerd aan de Breda University of Applied Sciences waar ik Toerisme Management heb gestudeerd. Bovendien heb ik eerder stages gevolgd op De Rooi Pannen. Hierdoor heb ik in Barcelona (ES) en op Sint Maarten (Caribisch gebied) gewoond.

Mijn favoriete plekken zijn dan ook Barcelona, het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika. De muziek die er wordt gespeeld, het (sub)tropische klimaat en de acceptatie van een andere cultuur, maken deze plekken voor mij bijzonder.

Meer over onze werkwijze lezen?

HOI IK BEN MARY

Moeder van Jan. En van Aart, Kees en Charlotte. Jan is de oudste. Het reisbloed heeft hij van mij. Ik heb jarenlang in de reiswereld gewerkt en nu dus weer. Tussendoor heb ik heel veel gereisd.
Reizen is een verslaving, maar het uitzoeken van reizen is vaak even leuk.

Ik ben bijna 35 jaar getrouwd en samen met mijn man en met de kids, maar vaak ook zonder, heb ik veel van de wereld gezien. Bijna 30 jaar lang maken mijn man en ik eens per jaar een grote reis samen. Meestal steeds een nieuwe bestemming, maar je merkt dat je ook voorkeuren krijgt. Zo was ik meermalen in Thailand, op Bali, in Mexico en Costa Rica. Was ik in Zuid-Afrika, Maleisië, Dominicaanse Republiek, Colombia, Panama, Curacao, Bonaire, Sint Maarten enz enz.
Maakte ik vele cruises op diverse schepen in diverse gebieden. Ontdekten we per tent en caravan en camper Europa en wonen we (paar maanden per jaar) zo'n kleine twintig jaar in de buurt van Murcia in Spanje aan de Costa Calida.
Mijn kinderen studeerden in diverse landen zoals Argentinië, Curacao, Sint Maarten, Portugal en Spanje. Natuurlijk ging moeders regelmatig op bezoek.

Eigenlijk zijn we een grote reisfamilie. Met veel ervaring. Jan en ik hopen dan ook u als toekomstig klant te mogen verwelkomen. We zullen u met ons hart helpen de juiste geweldige vakantie te vinden. Ons uitgangspunt is dan ook. "Wie goed doet, goed ontmoet." De tevreden klant is voor ons het belangrijkste.

Ik weet nog heel goed hoe erg het is ergens op een bestemming aan te komen die niet aan je verwachtingen voldoet. Met alle (digitale) kennis die we nu hebben, kunnen die teleurstelling voorkomen worden. Natuurlijk hebben we niet de macht over vluchtvertragingen, wachtrijen, onverwachte verbouwingen enz. Maar we hebben wel mensen, ook ter plekke, die zaken voor u kunnen oplossen. We zijn er voor u.

Vriendelijke reisgroet Mary Smits

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons