RONDREIZEN

“Het leven is een uitdagend avontuur, of juist helemaal niets.”

Cabarete vakantie dominicaanse republiek

Rondreis Dominicaanse Republiek

Ontdek de Dominicaanse Republiek helemaal zelf tijdens een autorondreis die start in de hoofdstad Santo Domingo. Vervolg je weg langs de noordkust richting Punta Cana, waar je reis eindigt. Laat je onderweg meevoeren door de ritmes van Bachata muziek en geniet van het lokale leven en de heerlijke lokale keuken. Deze rondreis biedt een unieke kans om de diversiteit en schoonheid van de Dominicaanse Republiek op je eigen tempo te ervaren.

rondreis noord-spanje

Rondreis Noord-Spanje

Ontdek de verborgen parels van Noord-Spanje met een rondreis die je misschien niet direct zou overwegen. Wij staan klaar om je te helpen deze prachtige regio beter te leren kennen. Noord-Spanje heeft ongelofelijk veel te bieden: het iconische Guggenheim Museum in Bilbao, de voortreffelijke gastronomie in San Sebastian, de beroemde wijnhuizen in de Rioja-streek, en de charmante stad Santander, gelegen aan de voet van de Picos de Europa. Deze rondreis onthult de unieke schatten van Noord-Spanje en biedt een onvergetelijke ervaring

tropicalriverslodge

Rondreis Costa Rica

Een rondreis door Costa Rica biedt tal van unieke mogelijkheden, waaronder een avontuur per raftboot. Stel je voor dat je over de Pacuare rivier vaart, door diverse stroomversnellingen, op weg naar een eco-lodge midden in de jungle. Na een spannende dag wacht je een diner bij kaarslicht, gevolgd door een overnachting in deze serene omgeving. Voor wie iets minder avontuurlijk is ingesteld, bieden we ook 'sun & fun' opties aan, waarbij je kunt genieten van de zon en ontspanning in dit prachtige land.

rondreis dominicaanse republiek

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wil je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij hebben overal een antwoord op!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD VOOR EN TIJDENS JOUW REIS

Ben je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na je reis!

LAAT MIJ HELPEN MET JOUW RONDREIS!

De wereld biedt zo veel prachtigheid en je kunt als mens van elke cultuur wat leren. Daarom vind ik dat een rondreis maken één van de mooiste reizen is die je als persoon kunt ondernemen (dat is mijn persoonlijke mening hoor...). Een leuk feitje ook: door veel verschillende plaatsen te bezoeken in relatief korte tijd, lijkt je vakantie veel langer te duren!

Neem contact met mij op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons