RONDREIZEN

“Het leven is een uitdagend avontuur, of juist helemaal niets.”

Cabarete vakantie dominicaanse republiek

Het hart van de Dominicaanse Republiek

Helemaal zelf de Dominicaanse Republiek leren kennen? Je begint in de hoofdstaf Santo Domingo, om vervolgens per auto via de noord kust in Punta Cana te eindigen. Laat je onderweg meeslepen door Bachata muziek en geniet van het lokale leven en eten!

rondreis noord-spanje

Rondreis Noord-Spanje

Een rondreis door Noord-Spanje is er niet een waar je waarschijnlijk gelijk aan denkt. Niet erg, want wij helpen je graag deze regio beter leren kennen! Het heeft zoveel te bieden. Het Guggenheim in Bilbao, de uitstekende gastronomie in San Sebastian, de wijnhuizen in de Rioja streek en Santander aan de voet van de Picos de Europa!

tropicalriverslodge

Eigenzinnig Costa Rica

Rondreizen door Costa Rica kan op veel verschillende manieren. Een daarvan is per raft boot! Je vaart over de Pacuare rivier, door verschillende stroomversnellingen naar je eco lodge, om daar te overnachten na een diner met kaarslicht midden in de jungle. Of wil je net iets minder avontuur, kijk dan naar de sun & fun opties.

rondreis dominicaanse republiek

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto?

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP RONDREIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

LAAT MIJ HELPEN MET JOUW RONDREIS!

De wereld biedt zo veel prachtigheid en je kunt als mens van elke cultuur wat leren. Daarom vind ik dat een rondreis maken één van de mooiste reizen is die je als persoon kunt ondernemen (dat is mijn persoonlijke mening hoor...). Een leuk feitje ook: door veel verschillende plaatsen te bezoeken in relatief korte tijd, lijkt je vakantie veel langer te duren!

Neem contact met mij op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!