CRUISEREIZEN

“Verken het onontdekte.”

LAAT MIJ JOUW PERFECTE CRUISE VINDEN!

De rust op het water. Al het moois eenmaal aan wal. In welk land, welke stad of welk dorp je ook komt...Cruisen is een zeer relaxte manier van reizen. Was vroeger cruisen voorbehouden aan mensen met een dikke(re) portemonnee? Tegenwoordig is er voor iedereen een betaalbare cruise te vinden!
Zelf (Mary) cruise ik al een jaar of 20. Alleen, met mijn partner en met mijn vier - inmiddels volwassen - kinderen. Het vooroordeel dat cruisen voor oude mensen is, klopt niet meer. Het ligt er gewoon aan welk schip en welke route je kiest.

Een keer je koffer uit en inpakken, is enorm rustgevend. Neem daarbij dat je toch heel veel ziet, geniet van het verwend worden aan boord en ook nog lekker kunt zonnebaden, sporten en dineren! Dat maakt een vakantie een vakantie.

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Uw wens is ons bevel. In een vrijblijvend gesprek kan ik u vele adviezen geven over het kiezen van een cruise. Het aanbod is namelijk overweldigend  en ik snap dat u door de bomen het bos niet meer ziet. En wat wij perse niet willen, is dat uw vakantie tegenvalt! Wij hebben de kennis.

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Als wij precies weten waar uw voorkeuren naar uit gaan, kunnen we met onze persoonlijke contacten en eigen ervaringen voor u aan de slag. We putten uit vele bronnen. Hebben een netwerk bij diverse rederijen zodat we zeker weten dat u goed zit en niet teveel betaalt. 

VERZORGD OP CRUISE!

Bent u blij met de voorstellen die we u hebben gedaan? Fantastisch! Jan Reizen zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld. Vluchten, All inclusive pakketten, visa, wifi...wij zorgen dat u aan boord alleen maar hoeft te genieten. 

 

.

cruise vakantie blog mary voor Jan Reizen

De oversteek!

De Transatlantische oversteek is een ware cruise-ervaring met vele zeedagen en afhankelijkheid aan boord. Klasseverschillen zijn nu verleden tijd en iedereen kan genieten van 12 dagen op zee met elkaar, als een grote familie. Holland Amerika Line vierde haar 150-jarig bestaan met jubileumreizen van Rotterdam naar New York en ik (Mary) was erbij. Lees hieronder mijn verhaal.

azamara white party jan reizen

De Azamara vloot

Lees mijn blog over de Azamara voor een indruk van deze cruise maatschappij. Wij hebben vele reizen gemaakt met een van de vier kleinere schepen, omdat onze familie er werkzaam is. De schepen zijn gezellig, prachtig ingericht en hebben een goede sfeer, zijn niet te formeel en kunnen overal aanmeren. Het eten is uitmuntend en de thema-avonden onvergetelijk. We hebben onder andere gereisd door Noorwegen, Middellandse Zee, Cariben en Azië.

zonsondergang cruise reis jan reizen

Cruise door de Caribbean

Een cruise door het Caribisch gebied 'zeilt' je naar een droomwereld. Als je voor de eerste keer gaat cruisen is mijn tip! Ga naar de Caribbean in de winter. Weg winter dip, weg vitamine D tekort.
De kleuren van de zee, de stranden, de luchten,de vegetatie? Bijna nergens ter wereld mooier dan hier. Neem daarbij de vrolijkheid en de muziek....
Ik heb diverse cruisen in dit gebied gemaakt, maar ook veel landen en eilanden hier bezocht. Als u wilt boeken, maak kennis met onze ervaring.

Neem contact met mij op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons