ONZE WERKWIJZE

Wij zijn gevoelsmensen!

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wilt je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto?

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de juiste reis voor jou samen te stellen! Ik speur in mijn eigen netwerk, put uit mijn eigen ervaringen en ken de plekken op het internet.

ONTZORGD OP- EN TIJDENS JOUW REIS!

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

WIE ZIJN WIJ

Komt dit bekend voor? Je bent toe aan vakantie na een langere tijd hard werken en je pakt je telefoon om op internet rond te zoeken. Soms heb je in een keer gevonden wat je zocht, maar veel vaker is het zo dat je nog niet echt weet wat je precies wilt. Dit kost veel tijd en kan frustrerend zijn, waardoor je het zoeken vaak uitstelt.

Maar wat als er iemand is die samen met jou kijkt naar waar jou interesses liggen en waar jij nou eigenlijk echt blij van wordt? En dat die persoon voor jou op ontdekkingstocht gaat om reizen te vinden welke bij jouw huidige wensen passen...

Dat zijn wij! Bij Jan Reizen zijn wij zelfstandige reisadviseurs die dag en nacht bezig zijn met reizen (vaak ook letterlijk) en die jou volledig ontzorgen in het zoekproces, boekingsproces en afhandelingsproces. Nu zal je wellicht denken: die dienst komt niet voor niks en zal wel een centje kosten. Niets is minder waar. Door onze wereldwijde contacten kunnen wij vaak dezelfde prijs aanbieden die je bij de grote aanbieders vindt, of soms zelfs nog goedkoper. Wees daarom geen vreemde en vraag ons naar de mogelijkheden waarmee we jou kunnen helpen!

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!