ONZE WERKWIJZE

Wij zijn gevoelsmensen!

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wil je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij hebben overal een antwoord op!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Ik maak gebruik van mijn eigen netwerk, put uit mijn persoonlijke ervaringen, en ken de beste plekken op het internet.

ONTZORGD VOOR EN TIJDENS JOUW REIS

Bent je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na uw reis!

WIE ZIJN WIJ

Komt dit je bekend voor? Je bent toe aan vakantie na een lange tijd hard werken en je pakt je telefoon om op internet rond te zoeken. Soms vind je in één keer wat je zoekt, maar vaker weet je nog niet precies wat je wilt. Dit kan veel tijd kosten en frustrerend zijn, waardoor je het zoeken vaak uitstelt.

Maar wat als er iemand is die samen met jou kijkt naar waar jouw interesses liggen en wat jou écht blij maakt? En dat die persoon voor jou op ontdekkingstocht gaat om reizen te vinden die bij jouw huidige wensen passen...

Dat zijn wij! Bij Jan Reizen zijn wij zelfstandige reisadviseurs die dag en nacht bezig zijn met reizen (vaak ook letterlijk) en die jou volledig ontzorgen in het zoek-, boekings- en afhandelingsproces. Je denkt nu wellicht: "Die dienst komt vast niet voor niets en zal wel wat kosten." Niets is minder waar. Door onze wereldwijde contacten kunnen wij vaak dezelfde prijzen aanbieden als de grote aanbieders, of soms zelfs goedkoper. Wees daarom geen vreemde en vraag ons naar de mogelijkheden waarmee we jou kunnen helpen!

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons