ZUID-AMERIKA

“Reizen: het laat je sprakeloos achter en verandert je in een verhalenverteller.”

colombiaanse vrouw

Rondreis Colombia

Ontdek de veelzijdige schatten van Colombia tijdens een rondreis door dit prachtige land. Verken de adembenemende Andesgebergten, geniet van de prachtige kustlijn aan de Caribische Zee, en ontdek de levendige steden zoals Bogota en Medellin. Deze rondreis biedt de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning, en de vrijheid om op eigen tempo de unieke cultuur en natuurlijke schoonheid van Colombia te ervaren tijdens deze onvergetelijke reis.

rondreis argentinie

Rondreis Argentinië

Ontdek Argentinië tijdens een rondreis per auto, waarbij je een ongelooflijke diversiteit aan landschappen, culturen en culinaire ervaringen tegenkomt. Verken de indrukwekkende Andes-bergen, de uitgestrekte Pampas, en de bruisende steden zoals Buenos Aires en Mendoza. Een autorondreis door Argentinië biedt voor elke reiziger wel iets unieks. Vergeet niet om te genieten van de beroemde Argentijnse wijnen en het heerlijke vlees tijdens je reis door dit prachtige land.

surianamejanreizen

Schitterend Suriname

Reizen door Suriname is een avontuurlijke ervaring die je meeneemt door ongerepte regenwouden, langs prachtige rivieren en naar kleurrijke, historische gebouwen. Het land heeft een unieke culturele mix van inheemse, Afrikaanse en Nederlandse invloeden, die je terugziet in de lokale keuken en tradities. Vergeet niet om de beroemde lokale gerechten, zoals roti en pom, te proberen en te genieten van de gastvrijheid van de Surinaamse bevolking tijdens je reis.

jan reizen amazone

WAT ZIJN JOUW WENSEN?

Samen gaan we vrijblijvend praten over jouw wensen voor het maken van een reis. Welke ervaringen zoek je? Wil je met de auto reizen, de trein of juist een combinatie van vliegtuig en auto? Wij hebben overal een antwoord op!

OP ZOEK NAAR JOUW REIS

Op basis van jouw wensen en behoeften gaan wij aan de slag om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Ik maak gebruik van mijn eigen netwerk, put uit mijn persoonlijke ervaringen, en ken de beste plekken op het internet.

ONTZORGD VOOR EN TIJDENS JOUW REIS

Ben je tevreden met één van de aanbiedingen die Jan Reizen voor je heeft uitgezocht? Fantastisch! Wij zorgen ervoor dat alles voor jou tot in de puntjes geregeld wordt, zowel voor, tijdens als na je reis!

VAN SALSA IN CALI TOT TANGO IN BUENOS AIRES

Ontdek met ons de wonderen van Zuid-Amerika tijdens een rondreis die je meeneemt naar het hart van dit levendige continent. Ervaar de adembenemende landschappen en fascinerende culturen van Colombia, van de uitgestrekte Andesgebergten tot de prachtige Caribische kustlijn. In Argentinië wachten Buenos Aires, de majestueuze watervallen van Iguazu en het wonderschone Patagonië op je. En in Suriname kun je, naast het bruisende Paramaribo, de weelderige jungle verkennen. Wij organiseren jouw droomreis naar Zuid-Amerika, met persoonlijke aandacht en oog voor detail, zodat je onvergetelijke ervaringen opdoet.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie en een fijne kennismaking, nee contact met ons op!

×

Hallo!

Klik op mij om te chatten op WhatsApp over jouw reisplannen. 🌍💬✈️

× Chat met ons